Over ons2016-11-01T15:51:58+00:00
Slide background

Zeer gevarieerde vulling en met de hand gevouwen

Maaltijd loempia

Met verse groenten van Nederlandse telers

Over ons

Producenten van snacks zijn over de hele wereld te vinden. Echter, fabrikanten die hun aanbod kunnen aanvullen met meer dan 75 jaar ervaring en knowhow, daar zijn er maar weinig van. Al sinds 1936 weten onze afnemers ons te vinden.

Logo
Het ontstaan van het bedrijfslogo wijst terug naar het jaar 1936 waarin het bedrijf ‘Van Altena’ werd opgericht. Van oorsprong een ijswafelbakkerij. Daarom vindt u nog steeds een wafel terug in het logo om een ode te geven aan de oorspronkelijk ijswafelbakkerij.

De geschiedenis van ons bedrijf:
Het bedrijf is opgericht in 1936 door Lucas van Altena te Zaandam als ijswafelbakkerij. Na verloop van tijd werd het bedrijf over genomen door zijn zoon Jan van Altena. Jan van Altena was ook oprichter van het bekende kaasverdelingsbedrijf Karperton.
In 1968 werd de productie uitgebreid met het maken van loempia flenzen. Wat naar verloop van tijd het hoofd product werd.
Zijn zoon Lucas van Altena neemt het bedrijf in 1986 over. En ontwikkelde het product ‘’kaaskrakertje’’. Al gauw werd het pand te klein en besloot de directie te verhuizen naar een groter pand in Heerhugowaard.
In 2016 onttrekken Lucas van Altena en zijn vrouw zich als directie en dragen het stokje langzaamaan over aan de jongere ondernemer Albert Hak. Ondanks de onttrekking als directie hoopt Lucas van Altena nog zeker een aantal jaren werkzaam in het bedrijf te blijven.